Her på siden finder du informationer om de forskellige typer yoga, jeg underviser I. Du kan også finde informationer om hvilke faste hold, der afholdes. 

For at se mine hold op event, se her

Yin Yoga er en langsom og meditativ yogaform. Stillingerne holdes i længere tid. 2-5 min.

Yin Yoga stillinger strækker dybt i facier, ligamenter og bindevæv. Vi arbejder med stræk og afspænding samtidig, da det er her magien findes i denne yogaform J

De forbedrer Kroppens qi som er den energi vi kender fra den kinesiske medicin. Qi forbedrer helbredet, immunitet og velvære. Yoga formen opfordrer til stilhed og til at vende opmærksomheden indefter. Et godt supplement til en mere aktiv yogaform eller livsstil.

Yogaformen har en kraftig stressreducerende virkning.

Yogaformen er legende, varm og kreativ. Vi får lidt sved på panden og et smil på læben.

Vi har masser af kreative input suppleret til de velkendte lineære solhilsner. Masser af ledrotationer og intuitive bevægelser for at vække nervesystemet og kontakten til alle de små muskler. Vi arbejder både med det meget kontrollerede ujaii-åndedræt , men også med at sætte åndedrættet frit.

Vi har ladet os inspirerede af andre sportsformer, som tai chi og karate osv.

Ved hjælp af forskellige øvelser, som f.eks. opmærksomhedsøvelser, åndedrætsøvelser, afspændingsøvelser og meditationsteknikker vil jeg hjælpe dig med at lære bare” at være”. At være mindful er at være helt tilstede her og nu. Det er en tilstand af dynamisk ro. En oplevelse af at være stille midt i orkanens øje. At have alle sanser åbne, at absorbere alle indtryk ukritisk, ikke dømmende, accepterende. Det er så enkelt og derfor så komplekst. Jeg vil vise dig vejen, men kun du kan gå den.

Er en yin yogaform, der er endnu mere stille en yin yoga. Stillingerne holdes 5-10 min.

Restorativ yoga er en enkel, sikker, effektiv yogaform, som kan praktiseres af alle fra begyndere til øvede yoga praktikere. Restorativ yoga giver os gennem en blid yogapraksis mulighed for at slappe af, genopbygge og forny.

Yogaformen beroliger sindet, reducerer smerter og forbereder kroppen på kvalitets søvn og meget mere.

Familieyoga er for forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn, som ønsker nærvær, samvær kvalitetstid sammen.

Yogaundervisningen der er tilrettelagt efter børnenes alder. Jo yngre børnene er jo med legende vil tilgangen være. Med elementer af massage, historie fortællinger og/ eller drømmerejser.

I samarbejde med din fysioterapeut vil jeg tilrettelægge undervisningen, så det er muligt at tage hensyn til de udfordringer du måtte have. Herudover vil jeg tage en mere helhedsorienteret syn din krop, da jeg ved at der kan være nogle underliggende årsager, som du har overhørt, fordi kroppen helt naturlig kompenserer for ubalancer. De kan f.eks. være, at det du kommer med er lændesmerter eller ledsmerter, men måske har den igangsættende årsag været en chokerende oplevelse eller længere tid med stress. Symptomer har med andre ord en række lag og for at du skal komme i balance og forblive i balance, så skal der arbejdes med alle lagene. Det er det vi bestræber os på i yogapati.

Der arbejdes blidt – både med lange stræk som i yin yoga, men også med lidt mere dynamiske og aktive bevægelser og stræk. Timen indledes altid med åndedrætsøvelser og afsluttes med afspænding.