Vi bliver det vi tænker nu og i fremtiden. Lær at tænke positivt og bliv i stand til at fremkalde de små daglige mirakler,  der får livsglæden til at blomstre…

Det drejer sig først og fremmest om at forstå, hvordan de fleste af os påvirkes af mere eller mindre tilfældige tanker, der ofte er gentagelser af tidligere tanker. Et virvar af tanker der sammen med følelsernes stærke kræfter danner et negativt tankemønster, som begrænser sindet og ofte bevirker der træffes ukloge beslutninger.

Ved at blive bevidst om disse tankemønstre kan du skridt for skridt befri dig for det der forhindrer dig i at leve det liv du ønsker dig.

En helt enkel, men ofte udfordrende læreprocess, der kræver ønske, vilje og handling.

Du vil lære en lang række kraftfulde øvelser, meditationer og teknikker. De redskaber vi vil benytte vil bl.a. være samtale, opgaver, tarotkort, symboler, yogaøvelser herunder yoganidra, meditation mm.

Med udgangspunkt i mine egne dybe erfaringer vil jeg give dig en usædvanlig indsigt i menneskesindet og vise dig vejen til et gladere liv.

Pris

Startgebyr 3000 kr. Herefter 900 kr. pr. måned fra 1/919- og med 1/10-20

Samlet pris: 15.600 incl. Alle undervisningsmaterialer, rejse og logi på retreats. Diplom som dokumentation for deltagelse.

Individuel uddannelse er også muligt: 3 sessioner om måneden for 900 kr. om måneden.

Læs mere om tilmelding og datoer

 

Tilmelding:

sms 28340550/ info@mettegundersen.dk eller via dette link